9 Ekim 2008

Dün+Bugün


Yazamadım ya kendimi kötü hissetmeden, önce dünü özetleyeyim. Dün ödünç aldığım flashcardları vermek için Çamlıca iö e gittim öğleden sonra. Okuldan döndüğümde L. evdeydi sabah kalktığından beri birşey yememiş,başı ağrıyordu. (Huyudur evde ne olursa olsun açlıktan ölse de kendi hazırlayıp birşey yemez, en iyi ihtimalle dışarı çıkıp börek fln yiyor neyse ki) Neyse birlikte güzel bir yemek yedik. Saat 3 gibi çıktım, emanetleri yerine bırakıp Y.e gittim Acıbadem e. Birlikte lazerli epilasyon merkezine gidip bilgi aldık. Gerçi şu durumda tabii düşünmüyorum en azından doğuma kadar. Yine de Dr a danışmak gerek. Toplam 2500 ytl fiyat verdi kadın. Araştırılması gereken bir konu.

Neredeyse bir yıldır sağ ayağımın baş parmağında tırnağım batıyor hafif hafif. Düzelttiriyorum fln.Dedim gelmişken Acıbademde çok var bu tür yerlerden yürüdükçe de acıyor, bir yere girdik kadın düzeltip pamukla tampon yaptı. Acı arttı ama kestiği içindir dedim kendi kendime geçer diye bekledim. Y. le Kuğu da oturduk,lafladık fln 6 ya doğru ayrıldık. Akşam eve geldim ağrımaya devam ediyor,hatta daha bile arttı. Uyurken fln nereye değse acıyor. Hemen araştırdım,bu iş için genel cerrahiye gitmek gerekiyormuş. Anneme biraz anlatayım dedim yüzüme garip garip baktı, cahiller gibi davranmanın sebebini anlayamıyorum, pedikürcüye gitmek de ne demek, neden Dr a gitmiyorsun deyince aklım biraz daha başıma geldi.Ne bileyim bu iş için Dr a gidilmesi gerektiğini bilmiyordum, hangi Dr onu da bilmiyordum vs.

Bugün öğleden sonra önce hastaneyi arayıp telefonda görüştüm Dr.la. 17.30 a kadar gelin dediği için 4 ü geçiyordu sevk fln almadan çıkıp gittim. Baticon yazdı, temizleyip parmağımla iterek düzeltmemi söyledi.Rahat ayakkabı giy fln dedi. E bu tırnak uzayınca yine acıyacak, yok demek ki bunun bir ilacı...

Gitmişken Dr.um tahlil istemişti,onu da yaptırdım.İkili test ve önceki tahlil sonuçlarımı da götürmüştüm,bakmak istemişti. Konuştuk,konuştuk...Ben periferde de çalıştım, oradaki bütün bebekler Down lu mu doğuyor demesi çok komikti...Neyse 24. haftada beni başka bir kliniğe gönderecek. O detayları konuştuk. Sonuçlarda kötü hiçbirşey yok. Kilom için de çok fazla değil dedi. Vitamin bitince yeniden almama gerek yok sanırım. Kasık kramplarım için de rahmin büyümesinden kaynaklandığını anlattı, magnezyum verdi. Toz, suyla karıştırıp içiliyor, ben tadını fena bulmadım, içebiliyorum yani :))

Eve gelmeden eczaneden Phytolastil Jel aldım eksik kalmayayım ne kadar ürün varsa alayım yeter ki biri işe yarasın gibi bir bilinçaltı durumum var korkarım :))

Yolda Dr.M. la karşılaştık,sağolsun eve kadar bıraktı beni. Daha da yoğunmuş öyle söyledi.Kapıda L. le de selamlaştılar. Çok güleryüzlü, çok tatlı,çok içten benim arkadaşım, inş. herşey hep istediği gibi olur.

O pedikürcünün tamponunu çıkaralı beri Dr., parmağımda ağrı yok. Umarım ilerlemeden kurtulurum bu durumdan...Bugün itibariyle 20+5 im. Dün sabah 72.2 tartıldım.Bu sabah gözümü zor açtığımdan unutmuşum. Yine çok uyuyasım var, özellikle öğleden sonralarımı uyuyarak geçirsem yine gece de uyuyabilirim galiba...Hayırlısı bakalım
Pek Möhim not: Foto tabii ki netten search edilerek buraya kondurulmuştur!

1 yorum:

Adsız dedi ki...

hayir olamaz, 2500yetaale cokmus, manyak mi bunlar ya, ben sana baska adres veririm!