22 Aralık 2008

Masamın üstü,kafamın içi vs

Bir arkadaşım sobelemiş beni...Masamın üstünü görmek istemiş. Kendisinin dürtüklemesiyle yazıyorum.Neredeyse 2 haftadır yazamadığım için de iyi oldu aslında belki bu bahaneyle tekrar başlarım.

Son 2 haftadır neler yaptım. Çook kötü hastalandım.Bayram tatilinin son gecesi öksürmekten uyuyamadım, iyice fenalaşınca hastaneye gittik. KBB uzmanı ve kendi Dr.um konsültasyonla reçete yazdılar. Maalesef antibiyotik ve bir ilaç daha kullanmak zorunda kaldım ama nefes alamıyor, konuşurken bile güçlük çekiyordum. Neyseki geçen haftaki kadar kötü değilim artık...Öksürük, boğaz ağrısı, gözlerde sulanma,yanma, kırıklık, halsizlik...böyle geçti günler işte.Neyse ki artık iyiyim.

Resimdeki tarihten de anlaşılacağı üzere 2 gün önce ekran görüntümü aldım ama işte ancak yazabiliyorum. Fotoğraf makinemin bir aydır olmaması da yazma isteğimi kaçırıyor fotoğraf çekip ekleyemedikten sonra, yazma hevesim de sönüyor. Neyse yılın son günleri sağlıkla ve daha verimli geçer umarım..

3 yorum:

Adsız dedi ki...

thank you :) tugce sen de cep telefonunu kullanabilirsin mesela, tugce bir de sen iyilesiyorsun ben kötülesiyorum, ne olacak sence bu durum? tugce bir de blogun adi "hergun.blogspot" tugce bir de yilbasi programi yaptiniz mi? haberleselim tugce bir de...

Tuğçe dedi ki...

You're welcome :P
Bir de blogun adı utanmadan hergun değil mi??? Doğru söylüyorsun, haklısın raşşan. Yapmadık program ama ben sana sıcak şarap yapabilmen için hazır karışımlar buldum, belki fikir verir. Öptüm seni ören bayan :)

Tuğçe dedi ki...

I love party....
I love animals...
I love youuu..... :):)