16 Şubat 2009



10 yorum:

senem dedi ki...

Harikaaaa.... Neva da tıpkı böyle gür ve siyah saçlarla doğmuştu, şimdi baya baya sarardı :))

Hoşgelmiş Duru bebek! Sağlıklı, mutlu, huzurlu, etrafı sevdikleri ve sevenleriyle dolu uzun bir ömrü olsun. Birlikte çok güzel günler görmeniz dileğiyle! :-)

Neva ablasından da ayrıca sevgiler...

mummy dedi ki...

Ayyy maşallah kırkbir kere ya..Nasıl güzel kokuyodur o melek şimdi..Bol bol kokla içine çek..(yapıyosundur zaten;) )Allah hayırlı önürler versin,analı babalı büyütsün..
Sevgiler bizden de...

Adsız dedi ki...

Aaaaa Durucummm ne guzelsin...
Çok tatlı bir bebek Tuğçecim, gözlere bak ne anlamlı.
Allah saglikli şanslı ve mutlu bir ömür versin.
Ne çok saçı var maşallah maşallah. Canım benim. kokla benim için de Duruyu...

Adsız dedi ki...

yahu tam yemelik, insanın böyle bacaklarını, kollarını falan ısırası geliyor, süpersonik bir bebek! iyi ki doğurdun bu kızı bize be tuççem :)

barkan dedi ki...

dayi yedi bugdayi

mine dedi ki...

tuğcecim allah bagıslasın ne şirin bir bebek bu böyle..sacları dab ceylin gibi si,yahhosgeldın duru bebek...kendıne cok iyi bak..duru bebegı kokla benım için..öptüm senni..

kuzunun annesi dedi ki...

Gecmiş olsun Tugceciğim , Duru bebekde hosgelmiş aramıza .
Masallah cok seker , al yanaklı bir fıstık olmuş bu . Bakışlar falan büyüyüpde küçülmüş gibi . Cok sevdim ben bu kızı :)

Maya ve Elya'nın annesi dedi ki...

Hoşgeldinizzz, çook güzel bir bebek maşallahhhh, çoook şanslı bir hayatı olsun insllh :)

Tuğçe dedi ki...

@Senem: Senemcim ben Neva yı ne kadar çok seviyorum,biliyorsun değil mi...Dün eşim dedi bizim bebek de Neva ya mı benziyor biraz ne :)
/O da foto lardan tanıyor tabii :)/
Senin heyecanını,sevincini ben şimdi anlıyorum, hamileyken hiçbirşey anlamamışım ben, çok başka bir duyguymuş,tarifsiz...Büttün iyi dileklerine ÇOK teşekkür ediyorum.İyi ki varsın(ız).
Neva ya sevgiler bizden,bizdeen :)
@Esra: Çook teşekkürler :) Kokluyorum gerçekten,öpmemek için zor tutuyorum hatta kendimi... :)
Amin!Amin!AMin ve bi'l mukabele :)
Sevgiler...
@Kiraz: Duru adına ben teşekkür ederim,Kirazcm Duru kırmızı doğdu renk değişiyor tabii,Eskimo gibi bakıyor aslında şimdilik :)Ama çok saçı var o kesin :)Embriyo döneminden beri uzatmış, belli :P
:D
Bütün iyi dileklerin için çok teşekkürler. Allah sana da hayırlı,sağlıklı,kolay bir doğum ve hayatını eskisinden de güzel yapacak hayırlı bir evlat nasip etsin inş. Öptüm seni.
@Raşşan: Geçen aklıma ne geldi, heşeyi unutuyorum buraya yazayım :) Duru ilk sizin arabanızla seyahat etti,al sana bir ilk :D
@Mine: Minecm nerelerdesin,seni gerçekten merak ettim.Acaba dedim birşey mi oldu..Ceylin bütün zamanını alıyor,biliyorum...Teşekkürler.Yeni haberlerini bekliyoruz Ceylin in :)
@Kuzu: Kuuzucuum,Ela tam bir kuzu..yemelik :) uykucu kuzu :)
Teşekkür ederiz! :)
@Tuğba: Tuğbacm çok sağol,çok sağol..
:)

Adsız dedi ki...

öpmek yok, ÖPMEK YOK! (bu noktada kendimi birine benzettim :))
ne diyordum, ÖPMEK YOK, koklanabilir, karnindan belki, ya da saclarindan öpülebilir (olurmu tucce?) belki biraz isirilabilir, annesi salondayken tabi, telsizden duyulmuyor nasilsa isirmalar :)
he bir de:
yeni bir BANU ALKAN yetisiyoooorrrr :))))