7 Ekim 2008

Son tatil günüm



Bugün upuzun bayram tatilinin -bana göre- son günüydü. Çok güzel bir gündü. Bu yıl bayram tatili zaten 9 gündü, 6 Ekim Pazartesi de İstanbul un kurtuluşu olduğu için okullar tatildi. Salı ları da okulda benim boş günümdü. ( dü... artık di li geçmiş zaman kullanabilirim çünkü ders saati 16, 17 saat olanlara kıyak olsun diye değil sadece progrmı oturtamadıklarından boş gün vermişlerdi, diğerleri bizim niye boş günümüz yok gibilerinden bıdıbıdı edince programı değiştirmişler.Tabii kimsenin boş günü yokmuş fln fln. Neyse yarın görürüm yeni programı da sanırım...) Takvime bir bakarsak 26 Eylül den beri çalışmıyorum. Yan gel yat Osman durumları yani. Çok süper tatil yapılırdı, harika bir fırsattı ama ne yapalım kuzenimin dediği gibi Financial Times durumları. Olsun yine de güzel geçti, mutluyum yani.. :)

Bugün iptal ettiğim İgdaş ve Ayedaş sözleşmelerine vakt-i zamanında yatırdığım teminatları geri aldım. Mutlu oldum, havadan para gelmiş gbi oldu. L. cumun da bankada işi vardı birlikte çıktık dışarı. Anneme uğradık, giderken evdeki açelyayı da götürmüştük. İşyerinde bakmak istiyordu, yerini sever umarım açelya...Hep birlikte öğle yemeği yedik. Yemekler süpperdi!

Dönüşte hamile mağazasına uğradık, yeni açılmış bir mağaza vardı bakmamıştım. Okula giymek için siyah bir pantolon alacaktım. Fiyatta nakit ödeyeceğimiz için hatırı sayılır bir indirim yaptılar. Pantolon da fena değildi, ama daha süperi umutsuzca düğünde giyebileceğim tarz birşeyler bakarken, tahminimden de kolayca buldum bir takım. Aslında aynı modelin elbisesi de vardı ama etek boyu ara boydu yani diz altı sinmedi içime. Hiç rahat edemem zaten etekti elbiseydi hiç bana göre değil (yaz hariç) Neyse artık 'ne giyeceğim' deerdim bitti! Çok mutlu oldum!Fiyatın da tahminimden daha düşük olması mutluluğuma mutluluk kattı tabii :))


Kendimizi eve attığımızda epey yürüdüğümüz için artık takatim kalmamıştı, 1 saat kadar uyudum sanırım. Sonra yine kalktık beğendiğim bir şey vardı bedeni yoktu LCW de mont gibi yağmurluk gibi birşey. Sistemden bakıp gördükleri için Maxi ye gittik akşam 20.30 gibi. Yokmuş tabii ilginç. Belki depolarında olabilirmiş miş ama açılmadığı için bilemiyorlarmış mış fln fln...Neyse dedik can sağlığı nasolsa yeni sezon buluruz bi şekil, tabii gitmişken rahat bir triko almayı ihmal etmedim, düz, siyah çok rahat uzun kollu birşey.

Maxi den çıkarken ne zamandır (belki 5-6 yıl) isteyip isteyip de bir türlü almadığım bir saat vardı. Aslında beğendiklerimi bileğimde beğenmiyordum.Ya çok iri geliyordu ya çok küçük vs. Neyse bugün aşkım bana erken bir doğumgünü hediyesi aldı istediğim saati.İnanamadım, çok sevindim. Birşeyi beğenip hemen almayıp muhakkak bir iki dükkan daha gezenlerdeniz ya pat diye alıverince çok şaşırdım. L.cumdan hediye olunca da ayrıca mutlu oldum.Canım benim.Neyse çok uzattım çok mutluyum bugün ben!

Not: 1-Doğumgünüme 5 gün kaldı.
2- Sabah tartıldım, durumu hiç beğenmedim.Umarım su fln dır :P (73)
3- Bebeğin hareketlerine alışmaya çalışıyorum 2-3 gündür hissediyorum pıt pıt ları. Dün gece tam uykuya dalıcam bi darbe...Kendime gelemedim. Alışkın olmadığımdan korktum önce. Güldüm halime sonra gece gece! Komik insanım vesselam....
4- Oturup en az 4 sayfa iş çıkarmam lazım şimdi benim! Hadi bakalım çok bile yazdım :)

5- Fotolar bana ait değil!

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Whаt's up, I would like to subscribe for this blog to obtain newest updates, thus where can i do it please help out.

Look at my web-site; SEOPressor V5 review