5 Kasım 2008

Haftasonu - Haftanın sonu



Haftasonumuz aslında biraz kötü başlamıştı.
Hatta planlarımızı da iptal etmeyi düşündük ama iyi ki vazgeçip çıkmışız yola...Sonbaharın belki de son güneşli günlerini arkadaşlarımızla neşe içinde geçirdik.Mutlu olduk. Yedik, içtik, yürüdük, alışveriş yaptık, çene çaldık, bol bol oksijen aldık. Her güzel şeyin tabii ki sonu var, Pazar akşamı İstanbul a geri döndük...

Ha bir de güzeller güzeli Sakız hanım var. Kendisiyle ilk tanışanlardan olma şansına eriştik :) Efendim Sakız Hanım 4 aylık bir labrador olup Pazar günü birtanecik arkadaşımız tarafından evlat edinilmiştir. Kendisi çok sevimli ve heyecanlı, hareketli bir enerji topudur. Maaşallah diyoruz. Mutluluklar diliyoruz tüm aileye :)

Pazartesi biraz haftaya, işe , güce adapte olmaya çalışmakla geçti. L.cm hayatında bir ilki gerçekleştirdi, bütün gününü şirketleri gezerek geçirdi. Salı günü onun önemli bir görüşmesi vardı, benim de Dr. randevum. Arabamı da kaptırdığım için yürüdüm bayağı, yoruldum ama iyi de oldu. Dr. maceramı ayrıca anlatayım diyorum...Ama gayet güzel haberler aldım çok şükür. Ben de kendimi bu süper-düper makaronlarla ödüllendirdim :P (Yok, hepsini ben yemedim, eve kadar sabrettim bir tanesine bile dokunmadan, sonra da evdekilere ikram ettim, bayıldılar...tikkat ediyorum yani :P )


Bugün de canımcıım ameliyat oldu. Evet, basit bir ameliyat ama insan yine de çok endişeleniyor, ne olursa olsun anestezi alınıyor vs...Çok şükür sağlıkla çıktı ameliyattan bitanem benim. Akşamüstü ziyaretine gittik annemle. Tam da o sırada ilk kez yürütüceklermiş, giyindik bir güzel koridorda bir tur attık. Sağlıklı,neşeli gördüm ya içim rahat etti.

Bugün bir de ne zamandır gitmek isteyip gidemediğim çok sevdiğim bir arkadaşıma uğradım okuldan sonra. Staj yaptım biraz, bir bebeğe nasıl banyo yaptırılır, nasıl giydirilir, altı nasıl bağlanır biliyorum artık. Şahtım şahbaz oldum. :P Tamam hazırım artık, bir ahtapot nasıl giydirilir, kıpır kıpır birşey nasıl suyun altında tek elle tutulur diğer elde duş başlığı varken, bezi gevşek bırakırsan çişi kaçar, 8 aylık olup yerinde duramayan bir miniği göz takibi yetmez,bir kaleci ataklığıyla ve harika reflekslerle nasıl sivri kenarlı sehpadan,şundan bundan korursun... Dişi kaşınan bebek nasıl bu iş için yapılmış şey dışında herşeye saldırır vs vs vs :) :) :)
Çok tatlılar maaşallah çok!
Yeni postta, yeni 2. düzey USG yi yazıp, becerebilirsem Duru bebeğin videosunu eklemek istiyorum...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

nerden aldin makaronlari, sevalinkiler de cok güzel!

Tuğçe dedi ki...

Beyaz fırından...Seval de olduğunu bilmiyodum bak!Hmm...